More info

Year: 2012
Type: Allround
Brand: GoPro

Gopro Hero 3 White/Silver/Black

Gopro Hero 3 camera’s. Ze zijn niet meer weg te denken uit de sportwereld. Van topatleten tot recreatief gebruik worden de camera’s ingezet. De reden is simpel, het is een geweldige shock/waterproof camera die HD foto’s en video’s maakt. De camera’s zijn er in 3 varianten:

Gopro Hero 3 White edition:
Deze camera heeft dezelfde eigenschappen als de orginele Gopro HD Hero alleen zit er nu standaard Wi-Fi ingebouwd, een nieuwe lens, 30% kleiner en 25% lichter. Met de White edition kan je 1080p opnamen maken en 5MP foto’s.

Gopro Hero 3 Silver edition:
Deze camera heeft dezelfde eigenschappen als de orginele Gopro HD Hero II alleen zit er nu standaard Wi-Fi ingebouwd, een nieuwe lens, 30% kleiner en 25% lichter. Met de Silver edition kan je 1080p opnamen maken en 11MP foto’s.

Gopro Hero 3 Black edition:
De Black edition is de meest geavanceerde Gopro tot nu toe. Naast het feit dat hij 30% kleiner, 25% lichter en 2x krachtiger is dan zijn voorgangers heb je de mogelijkheid om op te nemen in de hoogste HD klasses in 48/60/120 fps. Tevens is de Black editie in staat 12 MP foto’s te maken op een snelheid van 30 foto’s per seconde!
Bij deze editie word de Wi-Fi remote ook standaard bijgeleverd.

Mocht je vragen hebben over de producten of ze een keer willen proberen mail ons of loop even de winkel binnen!

Order 2013 Gopro Hero 3

Ask a question

[pagelink pagina]