kitesurfcursus voor beginners

Jong, oud, watersporter of nieuw in de sport, kitesurfcursus voor beginners is voor iedereen die eens wil kitesurfen! In deze kitesurfles wordt je op jouw niveau voorbereid op het kitesurfen aan de hand van de internationale IKO methode. Controle en vaardigheid heeft tijd nodig, met deze kitesurfcursus voor beginners zet je de eerst stap naar het zelfstandig kitesurfen.

Wat leer je binnen deze kitesurfcursus voor beginners?

Er wordt begonnen met een introductie op het strand, waarin alle benodigde basis als veiligheid, materiaalkunde, wind en andere belangrijke te maken keuzes van het kitesurfen aanbod komen. Al deze theorie wordt binnen onze les direct aan de praktijk onder vonden, door de kennis te ervaren aan de trainerkite. Door deze combinatie van theorie en praktijk, kunnen we al snel  een tube-kite klaar maken en gaan we aan de slag in het water. Ieder zal hier op zijn eigen niveau werken aan bodydragging, koersen varen, herstarten van de kite en self-rescue. Binnen de kitesurfcursus voor beginners wordt er naar gestreefd om te werken met één kite op twee cursisten.

Tarief. 

Groep: 2 personen (in overleg 3)
Duur: 3 uur
Kosten: 99 euro per persoon
Locatie: Kamperland en Cadzand-bad
Inbegrepen: Wetsuit, vestje, helm, schoentjes, trapeze, kites en instructeur

Heb jij de smaak te pakken en wil jij verder met de 3-daagse cursus. Geen probleem, je betaald bij ons enkel het verschil bij en rolt zo de 3-daagse cursus kitesurfen in.

Lesgarantie.

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen van het wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

IKO certificaat.

Wij van Xwatersport zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekend dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurfinstructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurfopleidingen aanbieden. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Bij ons krijg je naar afloop van je cursus een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Aanbieding.

Heb jij bij ons je kitesurfcursus gevolgd en wil jij zelfstandig het water op? Bij aanschaf van een nieuwe kiteset, minimaal bestaande uit een kite, bar en kitesurfboard krijg je bij ons je lesgeld terug als korting op je nieuwe spullen (tot 250 euro)!