Drie daagse kitesurf cursus

We hoeven jouw niet meer te overtuigen dat kitesurfen de ultieme sport is, want jij weet al zeker dat je wilt leren kitesurfen. De drie daagse kitesurf cursus kitesurfen is dus ideaal voor jouw! De drie daagse kitesurf cursus is voor cursisten die in een korte periode zelfstandig het water op willen gaan.

Wat leer je binnen de drie daagse kitesurf cursus?

Zoals de naam al aangeeft, is de drie daagse kitesurf cursus verdeeld over drie dagen. Het streven is om cursus op drie op een volgende dagen te houden, maar mocht dit niet binnen jouw planning passen kun je ook zelf je cursus dagen kiezen. De eerste dag zal voornamelijk in het teken staan van gewenning en kennis leren krijgen van de kite rondom en in het water. Dag twee staat in het teken van veel bodydragging in het water en wie weet al de eerste waterstart maken. De laatste dag ga je onder toezicht van je instructeur al veel stappen zelfstandig ondernemen en ga je met de instructeur verder werken aan je meters maken.

Tarief. 

Groep: 2 personen (in overleg 3)
Duur: 3×3 uur
Kosten: 249 euro per persoon
Locatie: Kamperland en Cadzand-bad
Inbegrepen: Wetsuit, vestje, helm, schoentjes, trapeze, kites en instructeur

Heb jij na deze les toch nog enkele tips nodig, schrijf je dan snel in voor een vervolg cursus.

Lesgarantie.

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen van het wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

IKO certificaat.

Wij van Xwatersport zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekend dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurfinstructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurfopleidingen aanbieden. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Bij ons krijg je naar afloop van je cursus een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Aanbieding.

Heb jij bij ons je kitesurfcursus gevolgd en wil jij zelfstandig het water op? Bij aanschaf van een nieuwe kiteset, minimaal bestaande uit een kite, bar en kitesurfboard krijg je bij ons je lesgeld terug als korting op je nieuwe spullen (tot 250 euro)!