Kitesurf Experience

Kitesurfen top om naar te kijken, zeker zo leuk om te beleven! Blijf dus niet staan kijken, maar beleef het kitesurfen door deel te nemen aan de kitesurf experience. De kitesurf experience is gericht op het beleven van kitesurfen en de smaak te pakken te krijgen. Wil jij dus nog geen nat pak halen en vraag je af of jij dit leuk gaat vinden, kom het dan snel bij ons proberen.

Wat leer je binnen de kitesurf experience.

In groepjes van 2 tot 6 personen gaan we op het strand de basis van het kitesurfen leren. Veiligheid, materiaalkunde, wind, alle belangrijke onderwerpen en te maken keuzes om te kunnen kitesurfen worden behandeld. Startende met een trainerkite op het strand, zullen we er naar toewerken om met kleinere kites ingehaakt op het strand te leren vliegeren. De kitesurf experience bereidt je dus geheel voor om bij een volgende les het water in te gaan! Binnen deze cursus streven wij erna, om 1 trainerkite te gebruiken op 2 cursisten.

Tarief.

Groep: 2 tot 6 personen
Duur: 2 uur
Kosten: 49 euro per persoon
Locatie: Kamperland en Cadzand-Bad
Inbegrepen: vestje, helm, trapeze, kites en instructeur

Lesgarantie.

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen van het wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.