Kitesurfcursus voor kinderen

Jong geleerd is oud gedaan! De kinderen zijn lenig, speels en leren erg snel, ideaal om het kitesurfen snel onder de knie te krijgen. Het programma kitesurfcursus voor kinderen speelt op een ludieke manier op deze kenmerken in. Veiligheid en plezier staat voorop in deze kitesurfcursus voor kinderen! Veel actie, korte lijnen en kleine kites zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw kind.

Wat leer je bij een kitesurfcursus voor kinderen?

Kitesurfcursus voor kinderen staat in het teken van het ervaren hoe je moet sturen met een kite en wanneer je kracht voelt. In kleine groepjes van 2 tot 4 kinderen, starten de kinderen op het strand met leren vliegeren met een trainerkite. Hier leren ze de kite opzetten, veiligheid en techniek van het sturen. Eenmaal onder de knie gaan de kinderen het water in, waar ze achter de instructeur de kracht van een grote kite zullen voelen. Wie weet mogen ze dan zelfs zelf nog even de kite besturen?!

Tarief.

Groep: 2 tot 4 kinderen
Duur: 2 uur
Kosten: 49 euro per kind
Locatie: Kamperland en Cadzand-Bad
Inbegrepen: Wetsuit, vestje, helm, schoentjes, trapeze, kites en instructeur

Lesgarantie.

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen van het wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.