Vervolg cursus kitesurfen

Heb jij al eerder een kitesurf les bij ons gevolgd en wil jij meer leren, reserveer dan snel een vervolg cursus kitesurfen. De vervolg cursus kitesurfen kan je direct boeken naar je eerste les, maar kan uiteraard ook op een later moment als je graag je techniek wil bij werken. De cursus is dus voor iedereen die zijn niveau wil op krikken.

Wat leer je binnen de vervolg cursus kitesurfen?

Afhankelijk van jouw niveau, zullen we doorgaan daar waar jij gebleven bent. Ben jij gebleven bij het waterstarten, gaan we direct hiermee door. Kun je al goed hoogte houden en op en neer varen, maar wil jij nog leren springen? Dan ben je bij ons op de juiste plek, binnen ons team van instructeurs hebben wij verschillende jongens die wedstrijdvaren op hoog niveau. De vervolg cursus kitesurfen is dus voor iedereen!

Tarief. 

Groep: 2 personen (in overleg 3)
Duur: 3 uur
Kosten: 89 euro per persoon
Locatie: Kamperland en Cadzand-bad
Inbegrepen: Wetsuit, vestje, helm, schoentjes, trapeze, kites en instructeur

Heb jij de smaak te pakken en wil je naar je tweede les verder met de 3-daagse cursus. Geen probleem, je betaald bij ons enkel het verschil bij en rolt zo de 3-daagse cursus kitesurfen in.

Lesgarantie.

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen van het wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

IKO certificaat.

Wij van Xwatersport zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekend dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurfinstructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurfopleidingen aanbieden. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Bij ons krijg je naar afloop van je cursus een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Aanbieding.

Heb jij bij ons je kitesurfcursus gevolgd en wil jij zelfstandig het water op? Bij aanschaf van een nieuwe kiteset, minimaal bestaande uit een kite, bar en kitesurfboard krijg je bij ons je lesgeld terug als korting op je nieuwe spullen (tot 250 euro)!