IKO instructeurs opleiding

Wij van Xwatersport – Movement Sports staan garant voor veilige, methodische en goed opgebouwde kitesurflessen. Dit komt door onze interne opleiding, maar ook zeker omdat wij alleen werken met IKO gecertificeerde instructeurs.

IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurfopleidingen aanbieden. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Wil jij graag in Nederland of waar dan ook in de wereld aan de slag als kitesurfinstructeur, wil jij kans maken om bij ons aan het werk te komen? Schrijf je dan in voor de IKO level 1 instructor opleiding die wij ieder jaar eenmaal per jaar organiseren (mail naar info@xwatersport.com). Dit jaar (2014) wordt de IKO instructor level 1 gehouden op 30 april t/m 4 mei 2014. Heb je nog geen EHBO, dan kun je Medical First Aid (MFA) halen op 29 april 2014.

Liever niet geheel aan het werk als instructeur, maar liever assistant. Schrijf je dan ten alle tijden in voor de assistant opleiding, 20 uur shadow lopen bij onze level 2 instructors (mail naar info@xwatersport.com).

* Meer informatie over prijzen, bel of mail en we sturen je een geheel informatief document toe.